Followers

kawan / kekasih / musuh ?

ASSALAMUALAIKUM ! :)

hari nie wawa x bole nk tido mlm , x tau la knape ! act wawa nk kate ader prob besa , xder la besa sgt kot ! tp bg wawa besa kott ! :(
beberapa bulan nie wawa dh jd single , hati wawa x tbukak pada sesiapa pn dan wawa berkawan dengan semua orang , x kira siapa pn !
wawa ske sgtt berkawan ngan org ramai TAPI yg menjadi masalahnyer ada orang menaruh hati sgt2 pada wawa !



ok! ok!ok! jgn pike lain ok ! wawa x der niat nk mainkan pasaan orang atau ape!wawa berkawan ngan sme orang x kire sesiapa pn tapi bile wawa rapat ngan mane2 lelaki mesti ada sikap CEMBURU ? knape erk ?? knape perlu cemburu ?? wawa sendiri x paham kadang2 !
TOLONGLAH ! jangan wat wawa sebersalah ! wawa x der niat nk main2kn pasaan sape2 atau bg harapan pada sesiapa tapi wawa sendiri dh ckp pada beberapa orang , wawa x tbukak hati lg dan wawa anggap KAWAN sahaja ! tolonglah paham keadaan wawa ! wawa bkn carik BOYFRIEND yang terlalu SEMPURNA tapi wawa carikk dari segi KELAKUAN atau PERANGAI seseorang 2 ! hati wawa tertutup setelah dipermainkan oleh seorang manusia bernama LELAKI dahulu !
yes! mmg btol , wat pe nk carik bnde 2 sme , bkn kekal ! wawa tau 2 sme tapi INSYAALLAH! kalo btol2 ikhlas , bole jd kekal kan ?? hmmm !!
bile wawa kate ader BF / wawa tuka status RELATIONSHIP , terus buat muka , x btego ngan wawa dan dll !!!! perlu ke sme 2 wat kat wawa ?? perlu ke carik pasal ngan wawa ?? perlu ke update2 status ! perlu ke cerita kat org ?? seolah2 wawa nie jahat sgt kat kowang dan cm wawa nie playgurlz dan ske main2kn pasaan lelaki lak ! plzzz lah paham !!! kite cuma kawan dan wawa tetap kawan kowang !! tolonglah jangan wat wawa cm ni ! TENSION tau x !! :(
wawa MINTA MAAF kalo wawa ada wat slh atau melukakan hati pada sesiapa tapi wawa x der niat langsung nk kecewakan hati sesiapa dan lukakan hati sesiapa ! wawa x der niat jugak nk main2kan pasaan orang! wawa minta maaf sangat ! bkn wawa xnk trime tp wawa x nk dikecewakan lagikk ! :(
wawa x perlu HARTA / KEDUDUKAN / STYLE2 , wawa x perlu 2 semua !!
wawa mintak maaf lg skali ! tolong lah paham keadaan wawa! semua wawa nk jaga hati , abis , hati wawa sape nk jaga pulakkk ! wawa arap kowang paham !! :(
wawa mintak maaf ! kowang tetap kawan wawa !
SAHABAT lagi penting dari BF ! x slh kalo kowang jd sahabat wawa susa dan senang kan ? hmmm !! wawa dh pnt nk gado sbb bnde2 nie ! tolonglah paham wawa! :(



wawa sedih cm ni! tolonglah ! wawa kawan ngan kowang dan kowang tetap kawan wawa walaupun wawa ader BF sekalipun ! x bmakne kalo ader BF tp x bole bkawan ! jgn lah merajuk x tentu arah , dan perli2 wawa sme ! tolonglah jangan jatuhkan air muka wawa !
wawa harap kowang paham !
sape yg trase 2 wawa.....
wawa minta maaf sangat2! :(

kite tetap bole sahabat kan ?? :)


-END-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...