Followers

adakah mereka muslim atau hindu ?




haii kawan2 , skang wawa nk cakap tentang artis hindustani , sape kowang agak2 ? ok! wawa nk cakap sal SHAHRUKH KHAN , SALMAN KHAN , AMIR KHAN , bersamaan ngan sme name belakang ada KHAN laaa .. :)

ok kowang msti suke kan artis nie ?? wawa tau kowang minat sangat kan mereka :)
wawa pn ske ... apa yg wawa nk ckp tentang mereka nie adalah , ADAKAH MEREKA MUSLIM ? adakah mereka betul2 islam atau hindu ??

ok ramai yg cakap mereka nie islam , ada yang cakap mereka nie bukan islam , ada jugak mereka nie murtad . . wawa sendiri pn x tau , wawa tau pn bnde nie sebab wawa teringat yg org kate name KHAN kat blakang nie adalah islam sebenarnya . . mereka nie pernah mengucap dua kalimah syahadah , baca al-fatihah , bismillah , dan mereka menyambut RAMADHAN AL-MUBARAK , mereka jugak pergi ke masjid ..

nama islam mereka :-
shahrukh khan : shah faisal
salman khan : sami yusuf
amir khan : shahid nama

* wawa lihat video2 mereka , terasa cm nk share kat kowang jugak *

ok jom same2 kita tgk :)





















ok nie adalah serba sedikit tentang mereka , kalo nk tgk lebih2 lagi , kowang bole tgk kat you tube sendiri ok :)
bile tgk mereka nie , wawa terasa cm nk tau lg mendalam pasal mereka , lagi2 org kate mmg mereka nie islam... :)
tapi biase lah komen dari orang ramai , ada yg x puas ati , ada yg mara , ada yg setuju dan macam2 lagi la :)


ok! tu jer wawa nk share kn . . selamat menonton :)

2 comments:

Intan Wandalaara said...

hi.. kak lily dh follow awak.. jemput singgah ye.. :)

nostradamus said...

hai wawa...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...